KEZELÉSEK

A Zsu Atelier-ben a legújabb kozmetológiai kutatások eredményeinek, a bőrfiatalító technológiáknak és a holisztikus szemléletnek ötvözése a tökéletes, személyre szabott ápolás alapja. Így bőröd nemcsak ragyogóan szép, hanem egészséges és fiatalos lesz!

 

Hagyd az ajtón kívül a hétköznapokat, lépj be és engedd át magad a varázslatnak! Elsőre nehéznek tűnik? Bízd magad Zsuzsannára, aki hozzásegít a tökéletes relaxációhoz. Fogyassz el egy frissen elkészített smoothie-t, ami nemcsak gyümölcsöket tartalmaz; a magnéziummal és kollagénnel dúsított ital kívül és belül is nyugtat, szépít. Mindezek közben kellemes zene szól, aromalámpák és füstölők illata lengi be a helyiséget. Itt minden érzékszervednek kényeztetésben van része.

Miért a

Zsu Atelier?

 • A Zsu Atelier-ben luxus, személyre szabott törődést kapsz.
 • Minden kezelést Zsuzsanna, Magyarország egyik vezető arcápolója számodra alakít és fejleszt ki.
 • A kezelés átfogó konzultációval és bőrelemzéssel kezdődik, így lesz számodra minden tökéletes.
 • A cél, hogy ne csak a konkrét problémád szűnjön meg, de látványosan fiatalodjon is a bőröd. Ezt gondosan megtervezett kezeléssorozattal, bőrápolási rendszerekkel, luxus készítményekkel lehet elérni. A Zsu Atelier-ben ehhez minden adott.
 • A Zsu Atelier folyamatosan fejlődik. Nemcsak az innovatív megoldásokat építi be a bőrápolási folyamatokba, hanem külföldi szakmai továbbképzéseken és találkozókon is jelen van. Professzionalitás és empatikus hozzáállás – ez vendégeink véleménye a Zsu Atelier szolgáltatásairól.

Személyre szabott kezelések

 

Az egészséges, fiatalos bőr nem elérhetetlen! Zsuzsanna - a sok éves nemzetközi tapasztalatait és a professzionális bőrápoló technológiákat felhasználva - egyéni kezelési módokat fejlesztett ki, melyek mára már a névjegyévé váltak. Ez garancia arra, hogy minden vendégére különleges figyelmet fordít és optimális bőrápolást nyújt.

Mit jelent a vörös szőnyeg kezelés? Ha gyorsan, egy számodra fontos eseményre (pl. esküvőre, egy partira) szeretnél látványosan megszépülni, akkor vár a Zsu Atelier.

 

Zsuzsanna elkötelezett abban, hogy vendégei a legjobb formába kerüljenek, bőrük újra feszes és kontúros legyen. Ehhez számos lifting és fiatalító módszer áll rendelkezésre. A holisztikus szemlélet áthatja az összes kezelést, a Bespoke kezelések alatt vezetett meditáció segít abban, hogy egy rohanó nap után a lelked is megpihenjen.

 

Nemcsak Zsuzsanna varázskeze és bőrápoló technikái, készítményei, de belső lénye, pozitív személyisége is a legjobbat hozza ki vendégeiből. Itt tényleg varázslatnak lehetsz tanúja!

 

"A kezelések után ragyogó, gyönyörű bőrrel és kívül-belül újjászületve lépsz ki a Zsu Atelier ajtaján."

Személyre szabott arckezelés

Minden percében exkluzív! Különleges eseményre készülsz? Vagy egy fontos találkozóra? Vagy egyszerűen rövid idő alatt ragyogóan szeretnél kinézni? Ez a kezelés kiemelkedő eredménnyel jár, ha azonnali tündöklésre vágysz. Az aktív bőrápoló termékek, az egyedülálló technológiák és hatóanyagok kombinációja, valamint a Zsuzsanna által kifejlesztett lifting-8-módszer, kiegészülve a jáde kővel végzett gua sha masszázzsal és a vezetett meditációval - fantasztikus eredményt biztosít.

A kezelés magában foglalja az LDM-ultrahangot, LED-fényterápiát, a bőröd számára fontos vitaminkoktél alkalmazását, őssejtek, peptidek és hialuronsav bevitelét.

90 perc, 70,000Ft / €215

 

Személyre szabott arc- és testkezelés együtt

Ne csak az arcbőröd kapja meg a luxus törődést! Egy fontos eseményen ragyogjon minden porcikád. Esküvőre készülsz? Válaszd ezt az exkluzív, kényeztető kezelést tetőtől talpig, és te leszel a legszebb. Nyaralni indulsz? Készítsd elő bőröd, hogy még szebben barnulj. Vagy most jöttél haza a nyaralásból? A szél, a napsütés, a tengervíz károsíthatja a bőröd. Hozd magad újra formába!

Zsuzsanna különleges receptet állít össze számodra, mely tartalmaz egy Bespoke arckezelést és egy gyengéd savas teljes testhámlasztást, melytől bőröd felélénkül. Utána infraszauna következik, végül pedig egy kollagénes, vitaminkoktélos testmaszkban pihenhetsz. A kezelés után nemcsak bőröd, de lelked is ragyogni fog, teljesen feltöltődsz!

120 perc, 120,000Ft / €370

 

Szemkörnyék-fiatalító speciális triple-lift exkluzív kezelés (kiegészítő)

Intenzív, feszesítő hatású kezelés, amely rádiófrekvenciával, LED-technológiával és frakcionált bőrfelújítással kombinálja a Zsuzsanna által kifejlesztett lifting és drenázs szemkörnyékmasszázst. A kezelés után látványosan javul a szemkörnyéki bőr textúrája, feszesebb lesz és eltűnnek az apróbb ráncok. Ezt a szolgáltatást választhatod külön is, de beépíthető bármelyik kezelésbe.

20 perc, 35,000Ft / €110

 

„Ragyogó tekintet” kezelés (kiegészítő)

A szemkörnyéki bőr gyengéd hámlasztása után vitaminokat és peptideket tartalmazó speciális maszkot kap a bőr. Ez a kezelés kiegészül a Zsuzsanna által kifejlesztett lifting és drenázs szemkörnyéki masszázzsal. Az eredmény pedig meggyőző, hiszen eltűnik a szemkörnyéki duzzanat, kisimulnak az apróbb ráncok, pihentebb, ragyogóbb lesz a bőr.

20 perc, 25,000Ft / €80

 

Biologique Recherche

 

Kivételes termékek a személyre szabott bőrápolás szolgálatában.

 

 • Tiszta, magas koncentrációjú növényi és tengeri kivonatokat tartalmazó készítmények.
 • A tiszta hatóanyagok a gyártási folyamatok alatt sem veszítenek kivételes tulajdonságaikból, mert a hatóanyagokat hideg eljárással vonják ki az összetevőkből, így azok szerkezete nem sérül.
 • Mesterséges illatanyagokat sem tartalmaznak, így az esetleges allergiás reakciók esélye csökken.
 • A termékek szuperhatékonyságát a legmagasabb minőségű aktív összetevők kombinációja adja.

 

Soin Lissant Facial

The facial is highly recommended for dehydrated, sensitive skin Instants®.  Soin Lissant helps to stimulate the skin’s natural defence system by working in harmony with the lymphatic and circulatory system. An excellent anti-stress treatment that will leave your skin feeling stress-free, reconditioned and glowing.  Suitable for all skin types.

75 perc, 55,000Ft / €170

 

Soin Lift CVS

Recommended for normal to seborrheic Skin Instants®, Soin Lift CVS is the ultimate facial to accelerate cell renewal, restructure, firm, hydrate and protect against exterior aggressions using manual exfoliation. A face lift that stimulates epidermal reconstruction to make you feel youthful, energised and toned.

75 perc, 55,000Ft / €170

 

Pigmented Skin

Recommended for pigmented Skin Instants®. Pigmented Skin is a targeted treatment using the PIGM400 range, rich in wasabi and watercress to naturally lift and brighten the skin. A bespoke treatment that will have instant and long-term results on your skin texture, complexion and radiance.

75 perc, 55,000Ft / €170

VIP02 Oxygénant

Recommended for devitalised, sluggish Skin Instants® of city dwellers, smokers and travellers or anyone who is lacking that certain glow. VIPO2 Oxygénant is a luxurious oxygenating and balancing ritual that features our full VIPO2 range. A perfect combination of micro-exfoliation, oxygenation and bio-energy massages for a moment of well-being that will oxygenate the epidermis, relax your features and leave you glowing with health.

75 perc, 55,000Ft / €170

 

Fruit Acid Peeling Treatment

This intensive and renewing treatment uses the power of several fruit acids to exfoliate and hydrate the skin. It softens and tones the epidermis while lightening pigmentation spots. Clients will notice that fine lines and wrinkles will be reduced and smoothed.

75 perc, 55,000Ft / €170

 

BR Second Skin

An incredibly innovative process helps weave hyaluronic acid nanofibers to form the basis of the Patchs Seconde Peau and obtain the first electrospun cosmetic mask, which is made up of 80% hyaluronic acid.  The Sérum Seconde Peau accelerates the bio-availability of the hyaluronic acid contained in the patches while providing lifting and smoothing properties. This treatment is offered as a cosmetic alternative to injections and targets all mature Skin Instants damaged by the signs of aging.

90 perc, 115,000Ft / €352

 

Anti-aging csodakezelések

 

A csoda abban rejlik, hogy az anti-aging kezelések alkalmazása után a Zsu Atelierben elért eredmények hosszú távon is tapasztalhatóak maradnak, megőrzik hatékonyságukat. Kiegészítő kezelések, de önálló kezelési programnak is tökéletesek.

OxyGeneo Treatment

This treatment has been known to be call the "Super-Facial" and leaves the skin glowing, hydrated and infused with actives.

OxyGeneo is the perfect beauty boost to get your skin looking radiant before an important event, party or wedding.

The treatment has a triple benefit:

 

 1. EXFOLIATION: It removes the upper layer of dead skin cells, similiar to microdermabrasion.
 2. SKIN REJUVENATION: It infuses the skin with active ingredients like hyaluronic acid, peptides and antioxidants (just like the first-gen oxygen facials).
 3. OXYGENATION: It produces carbon dioxide bubbles that gently burst on the skin's surface, which then stimulates oxygen-rich blood flow to the area and greater absorption of the actives.

75perc, 65,000Ft / €200

 

Carbon Peel Facial

Carbon laser peel facial, also known as the “Hollywood Peel”, uses a carbon cream mask before the laser treatment to absorb impurities.  During the laser treatment, the light from the laser beam breaks down the carbon cream, causing multiple tiny 'explosions' of carbon particles that both exfoliate the skin and remove impurities that the carbon cream has absorbed.

This process also releases a smaller amount of heat, stimulating collagen production, reducing acne inflammation and lightening acne scars.

 

The treatment is excellent for:

 • Rejuvenating the skin
 • Reducing acne breakouts and inflammation
 • Controlling oily skin
 • Minimising pore size and unclogs pores
 • Lightening pigmentation and acne scars
 • Improving the appearance of fine lines and wrinkles
 • Exfoliating dead skin cells
 • Improving skin texture and tone

75perc, 65,000Ft / €200

Speciális triple-lift kezelés

Ez a hármas technológia kombinálja a Thermage-et (amely a bőr mélyebb rétegeit rádiófrekvencia segítségével melegíti, ezáltal megújítja és fokozza a kollagéntermelődést), a frakcionált bőrfelújítást és a LED-fényterápiát. A LED vörös fénye javítja a szövetekben a sejtanyagcserét, fokozza a vérkeringést, így egy regeneráló folyamat indul be. Ugyanakkor csökkenti a bőrpírt és a gyulladásos folyamatokat. Az eredmény már egyszeri kezelés után is meggyőző: feszes, kontúros arc- és szemkörnyéki bőr.

90 perc, 110,000Ft / €340

 

Thermage

Thermage technology delivers dramatic facial tightening and contouring. Impressive results can be achieved for an instant and long-term lift.

75 perc, 70,000Ft / €215

 

Fractional Skin Resurfacing

This three-dimensional resurfacing treatment gives a smoother, brighter skin surface, while deep dermal heating reaches the collagen fibres causing an immediate and long-term tightening effect.

75 perc, 70,000Ft / €215

 

Microneedle, dermaroller arckezelés őssejtekkel és vitaminkoktélokkal

A microneedling és dermarolleres (mikrotűs kezelés), amelyet kollagén indukciós terápiának is neveznek, szuper finom tűk segítségével több száz apró, láthatatlan szúrási sebet hoz létre a bőr felső rétegében. A kezelés fokozza a bőrregeneráló mechanizmusokat. Ösztönzi a kollagén- és elasztintermelést és elősegíti az aknés vagy műtéti hegek gyógyulását is. Ennek eredményeképpen a bőrfelület szerkezete és tömörsége általánosan javul, eltűnnek az apróbb szarkalábak, csökken a ráncok mélysége is, így vendégeink bőre látványosan megfiatalodik.

75 perc, 70,000Ft / €215

 

LED-terápia

A LED-fényterápia egy fájdalommentes, pihentető, nem invazív (azaz beavatkozás mentes) bőrápoló kezelés, amely számos előnnyel jár. Különösen a kollagéntermelődés stimulálásában, valamint az enyhe és közepes akné kezelésében fejti ki jótékony hatását. Zsuzsanna az amerikai CellumaPro fényterápiás eszközzel dolgozik. A készülék teljesen biztonságos, melyet az FDA tanúsítvány is igazol.

A LED-kezelések fénykibocsátó diódákkal (eredetileg a NASA fejlesztette ki) dolgoznak, amelyek alacsony szintű fényenergiát küldenek a bőr mélyebb rétegébe. A vörös fény LED-je (630 nm) stimulálja a sejtek aktivitását, beleértve a kollagént termelő fibroblasztokat is. Hatására bőr fiatalos kinézetűvé válik, mert minimalizálja a finom vonalakat és ráncokat. Kezeli az erős napsütés által keletkezett bőrhibákat, fokozza a bőr feszességét, csökkenti a bőrpírt. A kék fény az aknés bőr állapotán javít. A LED-terápia tökéletes az összes Zsu Atelier-ben használt kezeléshez, erősíti azok anti-age hatását.

25 perc, 25,000Ft / €80

 

LDM ultrahangos kezelés

Az LDM - lokális (helyi) dinamikus mikromasszázs - olyan új kezelési módszer, mely minőségében különbözik a többi masszázsmódszertől. Az LDM-technológiával speciális ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el. E technológiában az ultrahang frekvenciák nagy sebességgel (100 és 1000 alkalom másodpercenként) váltakoznak. Ennek során a szövetben a nyomásfokozatok lüktető váltakozása jön létre, egyazon frekvencia mellett. Ez a szövet mikromasszázsának új módját eredményezi.

A kezelés eredményeképp:

 • a bőr feszesebb és fiatalosabb lesz
 • a pórusok finomodnak
 • beindul a kollagén szintézis
 • csökkennek a rozaceás tünetek
 • ellazulnak az izmok
 • kisimulnak a finom vonalak és apróbb ráncok

Kiegészítőként 20 perc, 30,000Ft / €95

40 perc 50,000Ft / €155

10 x 40perces bérlet 450,000Ft / €1,385

iS CLINICAL

 

Az iS CLINICAL egy luxus, erőteljesen hatékony és professzionális arckezelés minden bőrtípus látványos kezelésére.

Fire & Ice arckezelés

Nem véletlenül hívják „Tűz és Jég” kezelésnek. Az életben az elemek pusztítanak és megújítanak, ez az arckezelés is erre hivatott, de természetesen nem olyan radikális módon, mint azt elsőre gondolnánk.

Ha fáradt a bőröd, pórusai eltömődtek, nem tudja felvenni a megfelelő tápanyagokat, a Fire & Ice hathatós segítségedre lesz. A kezelési rendszer két maszk kombinációja.

A kezelés első felében egy pakolást kap a bőröd, mely a papaya- és ananászenzimek hatására vérbőségfokozó és hámlasztó hatással bír, megindul az újrastrukturálódási folyamat. Ez a maszk nádcukor-kivonatot (erőteljes természetes glikolsavforrás), retinolt (A-vitamin) és niacint (B3-vitamin) tartalmaz. A hatóidő letelte után következik a hűsítő, fiatalító hatással bíró következő pakolás. Az antioxidánsokban gazdag, hialuronsavat, aloe verát, zöld teát valamint szőlőmag- és rozmaringkivonatot tartalmazó maszk nyugtatja, hidratálja és táplálja a bőrt. Ez a nyugtató, mentholos érzet hűsít és egyben üdít.

Az arcpakolások során használt bioaktív anyagok lágyítják és szabaddá teszi a pórusokat. A kezelési rendszer a speciális masszázstechnikák, a gyógyszerészeti tisztaságú komplexek, a hatóanyagok, a szérumok és a LED-technológia olyan kombinációja, mely garantálja azt a látványos bőrmegújulást, amire mindig is vágytál.

Ha ezt a kezelést 3 hetente ismételed és otthon is az iS Clinical termékeket használod, akkor megtapasztalhatod a csodát! A Fire & Ice újrastrukturálja bőrt - ragyogó, tiszta bőrképet ad, zártabb pórusokat eredményez…, és természetesen mindenki megjegyzi: Hogy te milyen szép vagy!

75 perc, 70,000Ft / €215

 

Habzó, enzimes arctisztítás

A kezelés első felében egy pakolást kap a bőröd, mely a papaya- és ananászenzimek hatására vérbőségfokozó és hámlasztó hatással bír, megindul az újrastrukturálódási folyamat. Ez a maszk nádcukor-kivonatot (erőteljes természetes glikolsavforrás), retinolt (A-vitamin) és niacint (B3-vitamin) tartalmaz. A hatóidő letelte után következik a hűsítő, fiatalító hatással bíró következő pakolás. Az antioxidánsokban gazdag, hialuronsavat, aloe verát, zöld teát valamint szőlőmag- és rozmaringkivonatot tartalmazó maszk nyugtatja, hidratálja és táplálja a bőrt. Ez a nyugtató, mentholos érzet hűsít és egyben üdít.

75 perc, 70,000Ft / €215

 

A Lifting-8-módszer

 

A lifting-8-módszer a mélyizomszövetek masszázsa, „arcszobrászat”, amely megemeli és kontúrosabbá varázsolja az arcbőrt. Zsuzsanna maga fejlesztette ki ezt a technikát. A kezelés során jádekővel végez gua sha arcmasszázst, felhasználva a szintén általa megalkotott bőrápoló készítményt, a Zsu SkinCare csodaolajat. A módszer lényege, hogy a teljes arcmasszázs mellett az arc 8 akupunktúrás pontját célzottan masszírozza. A kezelés hatására fokozódik a bőr oxigénfelvétele és a kollagénképződés. Méregtelenít és feszesít.

‘Egy különleges és hatékony edzés - ez a lifting-8-módszer az arcbőr számára.’

Copyright Zsu Atelier 2018

2000 Szentendre, Barackos út 119.