Tavasz elejére a szervezetünk kimerül és az alacsony energiaszint sajnos a bőrünkön is nyomot hagy. Ilyenkor egy oxigénionos kezelés újjávarázsolja a testünket, lelkünket. Az oxigén ionok feladata, hogy energiát szállítsanak a sejteknek. Oxigén nélkül nincs sejtmegújulás. Ha ez nem teljesül maradéktalanul akkor a szervezet hiányt szenved. A városok szennyezett levegője, az elektroszmog, a zárt terek elhasznált levegője mind hozzájárulnak a levegő alacsony ionizáltsági szintjéhez, mindezek eredményeképpen pedig a sejtek kevés energiához jutnak.

A megoldás kulcsa a levegőben van

A hiányzó energia oxigénnel való pótlásával akár meg is sokszorozható a hatás, amely azonnali és minden káros mellékhatástól mentes. Hatására a szervezet sejtjei hatékonyabban működnek, amely kihat az egészségünkre és a bőrünk szépségére egyaránt. Az oxigénterápiát áldásos hatásai miatt a kozmetikusok is eredményesen használják az arc és testkezelésekben, önmagában vagy más szintén hatékony eljárásokkal ötvözve. A bőr oxigénnel való ellátása lehetővé teszi az új sejtek képződését, serkenti a kollagén és elasztin rostok termelődését és intenzívebbé teszi a salakanyagok elszállítását.

Minden bőrtípus hálás az oxigén kezelésért

A vendégek bőrének állapotfelmérése során a kozmetikus szembesül az oxigénionok hiányának következményeivel. Minden bőrtípus hálás az oxigén kezelésért, hiszen az aknés, rozaceás, öregedő és dehidratált bőr regenerálására és hidratálására is remek választás az oxigén pótlás, amely felgyorsítja a méregtelenítést és megújítja a kezelt területet. Sajnos a természetes öregedési folyamatok miatt, amikor csökken a hajszálerek vérrel való ellátottsága is csökken a bőr oxigén ellátottsága és az egészségtelen életmód, helytelen táplálkozás, és a kevés mozgás is hatással van erre a folyamatra.  
Az oxigénhiányos bőr tünetei dehidratáltság, fénytelenség, mélyülő ráncok, fáradtság, szürkeség, püffedtség, egynetlen bőrszín, pigment foltok, rossz tónus.

Megoldás az oxigenizáló kezelés

A kezelés során a bőr felületén apró széndioxid buborékok képződnek, amelyek pezsegve kipukkadnak. A megnövekedett széndioxid szint miatt a szervezet oxigénben dús vért szállít a kezelt területre, ezzel felgyorsítva az anyagcserét. A folyamat során a bőr sejtjei intenzíven regenerálódnak, energiával töltődnek fel. A bőr pórusai a kezelést követően zártabbak lesznek és az epidermisz teljes mélységében regenerálódik. Az arcbőr felülete hidratált lesz, egyenletessé és ragyogóvá válik. A kezelés során a bőr felfrissül, intenzív méregtelenítő folyamatok zajlanak és a vendég korábban stresszes, szürke bőre egészségessé és élettel telivé válik.

Kapcsolódó kezelések: Ageless Intensive
Biologique Recherche