Ageless Intensive

Ageless Intensive

Az anti-aging kezelések célja a bőr hidratálása, feszesítése és ránctalanítása. A kezelések alkalmával a barázdák kisimulnak, a ráncok elhalványulnak, és bőre feszesebb és ragyogóbb lesz. Az egyes kezelések komplex kezelések kiegészítő elemeként is beépíthetőek, de önálló kezelésként alkalmazva is rendkívüli hatékonysággal érhetőek el eredmények.

Anti-aging csodakezelések

OxyGeneo kezelés

Ezt a kezelést úgy ismerik, mint a “csúcs arckezelés”, mert az aktív hatóanyagokkal a bőrt sugárzóvá, hidratálttá és feszessé varázsolja.

Az OxyGeneo tökéletes választás fontos események, találkozók vagy esküvő előtt.

A kezelés négy lépése:

  1. HÁMLASZTÁS: Az elhalt szaruréteg eltávolításával a bőr sokkal több oxigénhez és értékes hatóanyaghoz juthat.
  2. OXIGENIZÁLÁS: A kezelés alatt a bőr felszínén apró széndioxid buborékok képződnek, melyek pezsegve kipukkadnak. A megnövekedett széndioxid szint hatására oxigénben gazdag vér áramlik a kezelt területre, fokozva az anyagcserét. Ennek hatására belülről vitalizálva regenerálódnak a bőr sejtjei.
  3. HATÓANYAG BEJUTTATÁS: Az úgynevezett NeoRevive Arcápoló gél és a speciális összetételű Capsugen tabletta segítségével revitalizálódik a bőrfelszín.
  4.  RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFESZESÍTÉS: A rádiófrekvencia tömöríti a bőrt, serkenti a kollagén termelést és hosszú távon feszesebb bőrképet eredményez.

         

         90 perc, 80.000Ft

Anti-aging csodakezelések

Hollywood Karbon archámlasztás

Lézeres készülékkel végzett karbonhámlasztás egy hatékony, nem invazív, fájdalommentes lézeres kezelés, amely kiválóan alkalmas a kisebb bőrhibák kezelésére, a bőr textúrájának javítására és a pórusok méretének csökkentésére, a kollagéntermelés javítására valamint a bőr újra ragyogóvá tételére. Alkalmas ezen kívül az aknés bőr kezelésére is. A lézeres gép rövid, nagy intenzitású fényimpulzusokat hoz létre, a hő megöli az aknét okozó baktériumokat, így javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota.

A kezelés során a megtisztított bőrre finom szemcséjű szénport helyezek, amely rövid idő alatt behatol a pórusokba. A speciális bőrrejuvenációs (bőrfiatalító) fejjel végzett kezelés során a lézerfényt a szén fekete részecskéi elnyelik, és ezek a pórusokban felgyülemlett olajjal és a bőr felszínén elhelyezkedő elhalt hámsejtekkel együtt “kirobbannak a pórusokból”, kitisztítva azokat.

Bőrproblémától függően 4-6 alkalmas kúra ajánlott 2 hetes szünetekkel, mely után havi egy fenntartó kezelést be lehet iktatni a bőr frissességének és tisztaságának fenntartása érdekében. A kezelés nem igényel különösebb utóápolást, fényvédő használata napi szinten javasolt, és a direkt napozás, szoláriumozás a kezelést követő egy hónapig kerülendő.

90 perc, 80.000Ft 

Anti-aging csodakezelések

Speciális triple-lift kezelés

 Az Advanced Triple-Lift kezelés egy arc- és nyakkezelés, amely a feszesíti és tónusosabbá teszi a bőrt a kollagén képződésének serkentésével. A kezelés a leginnovatívabb mikrotűs
frakcionált rádiófrekvenciás technológián alapul, amely speciális mikrotűket használ fel a dermisz réteg melegítésére, ami elősegíti a kollagén újratermelődését.

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés minimálisan invazív kezelés a ráncok, hegesedések és a megereszkedett bőr megjelenésének csökkentésére. A kezelendő bőrfelület megtisztítását és a helyi érzéstelenítés követően az egyes területek kezelése óvatos tűszúrásokkal történik, amely apró mikro sérülésekkel jár. A mikrotűkből leadott
rádiófrekvencia melegítő hatása révén még intenzívebb stimuláció érhető el a dermisz rétegig eljutva. A rádiófrekvenciás energia hőhatása a bőr mélyebb
rétegeiben a kollagén rostokat gerjeszti, lebontja a régi kollagéneket, és elindítja az új kollagén és az elasztin termelődést. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabb és látványosabb eredményt lehet elérni.

Közvetlenül a kezelés után a fiatalító és feszesítő hatás azonnal érezhetővé és láthatóvá válik, valamint a kollagén újratermelődés jelei 2-6 hónap után is megmutatkoznak.

 

A LED fényterápia fontos eleme a kezelésnek, azáltal, hogy megindítja a regenerációs folyamatokat a sejtek anyagcseréjének elősegítésével és a vérkeringés fokozásával. Ugyanakkor csökkenti a bőrpírt és a gyulladásos folyamatokat. A LIFTING-8-METHOD mély szöveti masszázs alatt lehetőséged lesz a relaxációra is. A hármas hatás garantált: feszesítés, regeneráció és arcizom-építés.

Az Advanced Triple-Lift kezelés biztonságos és hatékony kezelés minden bőrtípus számára.

 120 perc, 120.000Ft – arc és nyak

 50.000Ft – dekoltázs vagy kez

Anti-aging csodakezelések

Thermage

A Thermage® egy nem-invazív rádiófrekvenciás terápia, amely kisimítja a ráncokat, feszesíti és megújítja a bőr szerkezetét. A Thermage® kezelések igény szerint alakíthatóak, és a kezelés végeztével nincs szükség, vagy csak minimális regenerálódási időre. A Thermage® kezelések rádiófrekvenciás energiával működnek, amely átalakítja a kollagént, és serkenti a bőr kollagén termelését a fiatalosabb és bársonyosabb bőrért. A Thermage kezelések komplex kezelések kiegészítő elemeként is beépíthetőek, de önálló kezelésként alkalmazva is rendkívüli hatékonysággal érhetőek el eredmények.

A Thermage kezelésekkel hosszantartó és látványos eredményeket lehet elérni, amelyek akár 1 évig vagy még hosszabb ideig is láthatóak.

 90 perc, 80.000Ft

Anti-aging csodakezelések

Frakcionális Bőrmegújító Kezelés  

A frakcionált bőrmegújító kezelés elősegíti a bőr eredeti, tökéletes textúrájának helyreállítását, és simább, ragyogóbb, fiatalabb bőrt eredményez.

A frakcionált bőrmegújító kezelés minimálisan invazív eljárás, amellyel a finom ráncokat, öregedéssel járó ráncokat, pattanásos bőrt, aknékat, striákat és pigmentált elváltozásokat (azaz melasma) lehet rendkívüli hatékonysággal kezelni. Hatására a bőr regenerálódik és a bőr szerkezetének javításával látványos eredmény érhető el.

A kezelés során a bőr felszíni rétege eltávolításra kerül és a dermiszben lévő kollagén sejtek termelésének stimulálásával gyors ütemben új sejtek képződnek. Így a szervezet természetes úton új, fiatal bőrréteget állít elő, a bőr felületes (epidermisz) rétege megújul.

A hosszantartó és szembetűnő eredmény garantált.

A kezelés végeztével a bőrfelszín kipirosodhat és napégés szerű érzést adhat, amit hűtéssel és bőrregeneráló krémekkel lehet enyhíteni.

Fontos a következő hetekben az erőteljes napfényvédelem legalább 30 SPF fényvédő faktorral.

90 perc, 80.000Ft 

Anti-aging csodakezelések

Microneedle arckezelés őssejtekkel és vitaminkoktélokkal

Microneedle arckezelés őssejtekkel és vitaminkoktélokkal

A microneedling, amelyet kollagén indukciós terápiának is neveznek, szuper finom tűk segítségével több száz apró, láthatatlan szúrási sebet hoz létre a bőr felső rétegében. A kezelés fokozza a bőrregeneráló mechanizmusokat. Ösztönzi a kollagén- és elasztintermelést és elősegíti az aknés vagy műtéti hegek gyógyulását is. Ennek eredményeképpen a bőrfelület szerkezete és tömörsége általánosan javul, eltűnnek az apróbb szarkalábak, csökken a ráncok mélysége is, így a bőr látványosan megfiatalodik.

90 perc, 95.000Ft 

Kiegészítőként 35.000Ft 

Anti-aging csodakezelések

Celluma® LED-terápia

A Celluma® LED-fényterápia egy fájdalommentes, pihentető, anti-aging kezelés. Stimulálja a kollagéntermelődést, valamint az enyhe és közepes akné kezelésében fejti ki jótékony hatását. A kezeléshez használt készülék magas minőségű, FDA tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Celluma® LED-kezelések fénykibocsátó diódákkal (eredetileg a NASA fejlesztette ki) dolgoznak, amelyek alacsony szintű fényenergiát küldenek a bőr mélyebb rétegébe. A vörös fény LED-je (630 nm) stimulálja a sejtek aktivitását, beleértve a kollagént termelő fibroblasztokat is. Hatására a bőr fiatalossá válik, mert minimalizálja a finom vonalakat és ráncokat. Kezeli az erős napsütés által keletkezett bőrhibákat, fokozza a bőr feszességét, csökkenti a bőrpírt. A kék fény az aknés bőr állapotán javít. A Celluma® LED-terápia tökéletes az összes Zsu Atelier-ben használt kezeléshez, erősíti azok anti-aging hatását.

25 perc, 25.000Ft 

Anti-aging csodakezelések

LDM ultrahangos kezelés

Az LDM – lokális (helyi) dinamikus mikromasszázs – olyan új kezelési módszer, mely minőségében különbözik a többi masszázsmódszertől. Az LDM-technológiával speciális ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el. E technológiában az ultrahang frekvenciák nagy sebességgel (100 és 1000 alkalom másodpercenként) váltakoznak. Ennek során a szövetben a nyomásfokozatok lüktető váltakozása jön létre, egyazon frekvencia mellett. Ez a szövet mikromasszázsának új módját eredményezi.

A kezelés eredményeképp:

  • a bőr feszesebb és fiatalosabb lesz
  • a pórusok finomodnak
  • beindul a kollagén szintézis
  • csökkennek a rozaceás tünetek
  • ellazulnak az izmok
  • kisimulnak a finom vonalak és apróbb ráncok

Kiegészítőként 20 perc, 30,000Ft

                             40 perc, 50,000Ft 

 

További kezeléseim

Személyre szabott kezelések

Személyes kezelések

A professzionális bőrápoló technológiáknak köszönhetően egyéni módszerek használata.

Zsu Atelier
Ritual

Zsu Atelier
ritual

Zsu Atelier harom órás spa rituálé test és lélek fiatalító kezelés, amely egyben feledhetetlen élményt is nyújt

Red Carpet
Fire & Ice

Red Carpet
Fire & Ice

Az Red Carpet Fire & Ice arckezelés egy rendkívül hatékony, látványos, innovatív bőrfiatalító és megújító kezelés.

Ageless
Intensive

Ageless
Intensive

Az anti-age csodák egy sor csodák-kiegészítő, kezelési program kezelési program.

Biologique
Recherche

Biologique
Recherche

Növényi őssejteket tartalmazó, aktuális bőrállag alapján kifejlesztett francia luxustermékekkel végzett kezelések.

Advanced Peeling Treatment

PCA, iS Clinic Advanced Peeling

A PCA Advanced Peeling lehetővé teszi a friss és érintetlen mélyebb rétegei rétegei rétegei.

Skin Consultation

Skin
Consultation

Új kezelések vagy új bőrápolás terméket használata előtt minden esetben érdemes konzultációra bejelentkezned

Make-up

Make-up

Professzionális és személyre szabott smink biztosítása minden alkalomra alkalomra alkalomra.

Lifting-8- módszer

Lifting-8- módszer

A Lifting-8-módszer egy általam kifejlesztett mélyizomszövet-masszázs, „arcszobrászat”.

kapcsolat és bejelentkezés

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

A Zsu Atelier egy olyan exkluzív day-spa, ahol a vendég a látványos szépülés mellett lelkileg is feltöltődhet.

címünk

Szentendre,
Barackos út 119, 2000

közösségi média